Övrigt

Nytt samarbete med Postnord

Tack vare ett nytt samarbete med Postnord kan vi nu stärka vår position inom 3PL, tredjepartslogistik. Postnord kommer att vara vår fraktpartner för sändningar av paket och pall utanför Sverige. Med det nya avtalet kan vi sänka priserna med 30% - 50% mot tidigare avtal med DHL, Express som nu utgår som leverantör. För inrikes sändningar kommer vi fortsätta använda DHL Freight.

postnord-logotype-rgb

Packing AB årets företag!

af_kungsor_2015

Packing AB har fått utmärkelsen Årets företagare 2015 i Kungsör! Detta tillkännagavs under en ceremoni på Kungsudden i juni med överlämning av diplom av kommunfullmäktige Per Strengbom och Företagarnas ordförande Stig Blomberg.

"Packing AB är familjeföretaget som från Kungsör har Sverige som marknadsplats. Med hög kvalitet och målmedvetet arbete har bröderna Ronny Andersson och Stellan Ravelin utvecklat sitt företag. Kunderna består idag av både lokala företag såväl som stora kunder med verksamhet i hela Sverige.”Vi är givetvis oerhört stolta över denna utmärkelse och vi vill rikta ett stort tack till alla kunder, leverantörer och medarbetare som gjort detta möjligt! För mer information finns ett reportage i Bärgslagsbladet att läsa.

Kungsörs kommun kommer på besök

edge
Vi fick idag besök av Kungsörs Kommuns näringslivssekreterare Bo Axelsson tillsamman med kommunens webbredaktör. Under besöket diskuterades företagsklimatet i kommunen och vi passade även på att visa upp vår verksamhet. Mer information om mötet finns på Kungsörs kommun hemsida. Läs mer...

Mattsson Metal tar över Uponors verksamhet

Uponor flyttar delar av sin produktion från Kungsör till Hassfurt, Tyskland. Den maskinpark och verksamhet som blir kvar i Kungsör förvärvas av Mattsson Metall.
Vårt tidigare arbete hos Uponor kommer att fortsätta i Mattsson Metals regi.

För mer information, se Mattsson Metalls
pressmeddelande.

Nya webbsida online

Som ett andra steg i vår IT satsning kommer nu en helt förnyad webbsida

Nya mobilnummer