Tjänster inom sortering, montering, förpackning & logistik

Ditt logistikcenter i mälardalen

Ny lokal och ny adress

Vår nuvarande lokal har en stor portion charm - byggd i uppdrag att mala det spillvirke man fick från tillverkning av klädnypor. Mjölet förpackades sedan i stora pappsäckar och transporterades med järnväg till nästa fabrik som komponent till fenolpapper. Detta sprängklassade trevåningshus som byggdes i slutet av 40-talet här därefter inrymt både industriskola och grossistverksamhet. Och sedan maj 2005 även detta företag.

edge

Vår nuvarande lokal

Då, 2005 när vi startade var fastigheten väldigt stor för verksamheten. Enbart en del av ett plan användes. Med tiden växte vi in i lokalerna och två våningar början användes, sedan tre våningar och därefter har även ett intilliggande kallförråd utnyttjats. Tillslut växte vi även ifrån det.

Med den senaste tidens kundtillströmning och ökad orderingång har vi helt enkelt blivit för trångbodda. Därmed är det dags att skriva ett nytt kapitel och förflytta verksamheten till en större och en, för vårt företag år 2011 mer ändamålsenlig lokal. Vi kommer att flytta hela verksamheten under helgen vecka 35 och kommer från och med måndagen den 5 september finnas på en ny adress:

Packing AB
Fabriksgatan 5
736 36 Kungsör

Adressen är till den fastighet som förut hyste Kungsörsbagaren. Bageriet hade under kort tid flera olika ägare och led i slutet av dålig ekonomi. Bageriet försattes därmed i konkurs den 21 september 2010. Av konkursboets tillgångar såldes fastigheten till Albins Mekaniska. Ett tillverkande företag som även äger och förvaltar ett antal fastigheter i närregionen. Albins Mekaniska har sedan förvärvet renoverat den ganska slitna och nedgångena fastigheten i syfte att hurra ut lokalen till andra företagare. Idag har fastigheten på ca 1 500 kvm delats upp i fyra mindre lokaler.

Vår nya lokal blir ljus och öppen med god takhöjd och är fri från pelare. Vi kommer få ett bra godsflöde när allt är i markplan och för in och utgående gods kan vi nyttja en stor lastkaj med plats för två lastbilar. Lokalen har bland annat försätts med nytt industrigolv, nya inneväggar och tak, nya lastportar samt nya kontors- och pausutrymmen. Lokalen mäter dryga 400 kvm med tillhörande inhägnad gård om ca 3 000 kvm.

Den nya lokalen ger oss helt nya förutsättningar att fortsätta utveckla företaget och ge våra kunder, nya som gamla ännu bättre service!

edge

Vy inifrån nya lokalen