Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

Tjänster inom montage, förpackning och logistik.

Truckförare sökes för kunds räkning

Läs mer om annonsen på http://www.packing.se/om_oss/karriar/karriar.php

Uppdaterat 2016-01-15: Tjänsten är nu tillsatt. Tack till alla som ansökt!

Driftunderhåll av Packing Kundwebb

Mellan fredag 18/9 kl. 15.00 till söndag 20/9 23.00 kommer Packing kundwebb att vara otillgänglig på grund av underhåll. Anledningen är en programvaruuppdatering av databasmotorn FileMaker från version 13 till 14. 

Nytt samarbete med Postnord

Tack vare ett nytt samarbete med Postnord kan vi nu stärka vår position inom 3PL, tredjepartslogistik. Postnord kommer att vara vår fraktpartner för sändningar av paket och pall utanför Sverige. Med det nya avtalet kan vi sänka priserna med 30% - 50% mot tidigare avtal med DHL, Express som nu utgår som leverantör. För inrikes sändningar kommer vi fortsätta använda DHL Freight.

postnord-logotype-rgb

Ny förpackningslinje under uppstart

Under hösten trimmas vår senaste maskininvestering in. Linjen, som är tjugo meter lång, kan förpacka upp till sex olika detaljer i en och samma påse. Genom ett flertal räkneramar och kontrollvågar säkras kvalitén och slutligen förpackas de färdiga påsarna i tråg. Processen är helautomatiserad och stärker vår konkurrenskraft samt höjer vår kapacitet. Linjen väntas vara i full drift under vintern.

Pasted Graphic 1

Packing AB årets företag!

af_kungsor_2015

Packing AB har fått utmärkelsen Årets företagare 2015 i Kungsör! Detta tillkännagavs under en ceremoni på Kungsudden i juni med överlämning av diplom av kommunfullmäktige Per Strengbom och Företagarnas ordförande Stig Blomberg.

"Packing AB är familjeföretaget som från Kungsör har Sverige som marknadsplats. Med hög kvalitet och målmedvetet arbete har bröderna Ronny Andersson och Stellan Ravelin utvecklat sitt företag. Kunderna består idag av både lokala företag såväl som stora kunder med verksamhet i hela Sverige.”Vi är givetvis oerhört stolta över denna utmärkelse och vi vill rikta ett stort tack till alla kunder, leverantörer och medarbetare som gjort detta möjligt! För mer information finns ett reportage i Bärgslagsbladet att läsa.