Ett logistikcenter i mälardalen

Vår verksamhet

Lär dig mer om Packing AB

Vår vision är att vara en komplett helhetsleverantör inom sortering, montering, förpackning och logistik. Med stort fokus på kundrelationen strävar vi mot hållbara och långa relationer. Genom att samla flera kunders stödverksamheter under ett och samma tak kan vi investera i utrustning och kunskap som höjer kvalitén och sänker priset samtidigt som ledtiden kan säkras.

Vi har en stor bredd i vår kunskap. På kundens begäran kan vi ta fram skräddarsydda lösningar för att möta de krav och behov som ställs. Vi utvecklar bland annat egna IT-lösningar och konfigurerar förpackningsmaskiner i egen regi.
Hitta telefonnummer och e-postadress till kontaktpersoner eller avdelning. Adress för brev, gods eller besök. Välkommen!
Vår värld av möjligheter. Läs om oss i text, siffror, årtal, media och bilder. Vi är ett familjeföretag grundat 2006 och drivs av två entusiastiska bröder.
Vi jobbar för en hållbar framtid. Återvinning av så mycket överblivet material som går. Kvalitetspolicy, miljöpolicy och ISO-certifieringar.
Vill du utvecklas inom logistikbranschen? Vill du ha flexibla arbetstider? Vill du känna en ansvarskänsla? Vi har olika projekt, långa och korta. Kolla om vi har något för dig!