Tjänster inom sortering, montering, förpackning & logistik

Skyddsvisir

page-feature

Produktbeskrivning

Heltäckande skyddsvisir. Godkänd för att använda flera gånger. Används för att skydda mot droppsmitta. Kan bäras tillsammans med glasögon och/eller skyddsmask. Levereras med skyddsfilm på båda sidor för att hålla visiret repfritt under transport. Produkten levereras komplett monteras och fästes runt huvudet med kardborreband vilket möjliggör steglös justering.

Uppfyller standarden MET5659 och är godkänd av Arbetsmiljöverket för flergångsanvändning. Komplett CE-certifiering kommer vara klar under hösten/vintern 2020.

Förpackas i kartonger om 100 st skyddsvisir.
Stacks Image 71
Stacks Image 54

Leveranstid och pris

Pris per skyddsvisir är 21 kr / st. Leveranstid beroende på volym och mellanförsäljning men som oftast inom en vecka.

Beställning

Beställ vårt visir genom att maila din beställning till order@packing.se. Vi behöver veta leveransadress, fakturaadress, organisationsnummer, ev. referensnummer och antal visir. Observera att beställningen måste ske i jämna 100-tal då det ligger 100 st skyddsvisir per kartong.

Vi kommer därefter återkomma med orderbekräftelse med beräknat leveransdatum. Faktura med 30 dagars betaltid skapas i samband med utleveransen.

Önskar du ett varuprov eller har frågor kontakta gärna Ronny Berglund som är ansvarig för projektet på 070-604 53 66 eller ronny@packing.se.

Observera att vi endast säljer till sjukvård och omsorg, räddningstjänster och polis samt annan personal som arbetar direkt med att förhindra smittspridning.

Filer

Produktblad på svenska
Bruksanvisning på svenska och engelska
Certifikat på provning för MET5659 från RISE

Om produktionen

Packing AB arbetar med tjänster inom montering, förpackning och logistik. Vi är specialister på att ta fram specialförpackningar för medicinska prover. Därav har vi det resurser och den kompetens som krävs samt ett brett nätverk av underleverantörer för att producera skyddsvisir.

I början av pandemins spridning i Sverige och Europa frågade vi oss om vi som företag kunde underlätta för sjukvården och omsorgen. Genom mediarapportering framgick att behovet av skyddsmaterial var väldigt stort samtidigt som tillgången var starkt begränsad. Vi kom fram till att skyddsvisir är en produkt som vi skulle kunna ta fram och producera. Den 24 mars fick vi således materialprover och kunde ta fram en tidig prototyp. Prototypen utvärderades, dokumentation togs fram och 6 april kunde vi skicka in material för certifiering hos RISE. 20 april blev certifieringen godkänna och 23 april godkände även vår produkt av arbetsmiljöverket.

I ett första skede tog vi fram 5 000 visir som snabbt gick åt, visiren har blivit populära och uppskattade av både regioner och kommuner runt om i landet. I dag har vi kapacitet att tillverka 15 000 visir per vecka.

Sedan 2020-07-27 är de även av Arbetsmiljöverket godkända för flergångsbruk.

Fullvärdig CE-märknining är beställd och väntas vara klar hösten 2020.

Produktionen av visiren sker i vår anläggning i Kungsör. Visiren skärs ut från stora ark i vår digitala skärmaskin. Därefter monteras visiren samman till kompletta enheter, dels internt men även via olika underleverantörer.

Stacks Image 52